Här hittar du inredningsbutiker i Karlshamn

Annons:
I staden Karlshamn finns det totalt 8 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Karlshamn passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Karlshamn. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Karlshamn blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Karlshamn. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Karlshamn. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Karlshamn kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Karlshamn kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Blekinge.
Annons:

Inredningsbutiker i Karlshamn

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Karlshamn. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Karlshamn. Så inför ditt inredningsprojekt i Karlshamn ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Karlshamn passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Blekinge för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Anders Törnqvist Arkitektkontor AB
Kungsg. 44
374 36 Karlshamn


Cicci Glas & Design
Ronnebyg. 6
374 35 KARLSHAMN


Drömhem & Trädgård i Horsaryd AB
Ronnebyg. 6
374 35 KARLSHAMN


Marbodal
Oljehamnsv. 247
374 31 KARLSHAMN


Miljö, HB
Erik Dahlbergsv. 28
374 37 KARLSHAMN


Ricoh IT-Partner Karlshamn
Tubba torg
374 32 Karlshamn


Ylvas Presentbod
Drottningg. 41
374 35 KARLSHAMN


Änglamys AB
Regeringsg. 52
374 35 KARLSHAMN

Annons:

Möbler och heminredning i Karlshamn

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Karlshamn. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Karlshamn rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Antal invånare: 19075, år 2010

Här hittar du mer info om staden Karlshamn.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.