Här hittar du inredningsbutiker i Borlänge

Annons:
I staden Borlänge finns det totalt 18 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Borlänge passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Borlänge. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Borlänge blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Borlänge. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Borlänge. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Borlänge kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Borlänge kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Dalarna.
Annons:

Inredningsbutiker i Borlänge

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Borlänge. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Borlänge. Så inför ditt inredningsprojekt i Borlänge ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Borlänge passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Dalarna för att se om det finns någon mer lämplig butik.


AB Pilbo Bygg och Inredning
Vattug


Aittamaa Bygg och Inredning AB
Söpnarbyv. 8 B
784 72 Borlänge


Borlänge Väveri
Filarg. 2
781 71 Borlänge


Bygg & Inredning I Borlänge AB
Gruvkarlbyv. 2 A
784 61 Borlänge


Dala Inredning
Barbros v. 40
784 77 BORLÄNGE


Dorre Produkter AB
Godsv. 5
784 72 Borlänge


HTH Köksforum Borlänge
Ritarg. 6
781 70 BORLÄNGE


ISAKSSONS AB
Gjutarg. 34
781 70 BORLÄNGE


Inredning & design verkstaden
Rommev. 61
784 63 Borlänge


M W Inredning & Bygg
Ludvikav. 3
784 62 BORLÄNGE


Marbodal
Skäggarg. 7
781 71 Borlänge


Qbv Design
Bonsåkersg. 5 C
784 73 BORLÄNGE


Saras floristverkstad , Tynell & Fyhr AB
Sveaborgsg. 3
784 66 BORLÄNGE


Tamalja Ide-A Inredning
Rommev. 61
784 63 Borlänge


Thors Kök AB
Kvarnforsplan 3
784 66 BORLÄNGE


Woody Bygghandel, Fröbergs Bygg & Järnhandel
0243 - 123 80Workzone
Borganäsv. 16
784 33 BORLÄNGE


Östbergs Säng & Möbelhus
Brageg. 1
784 44 BORLÄNGE

Annons:

Möbler och heminredning i Borlänge

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Borlänge. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Borlänge rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Borlänge

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Antal invånare: 50972, år 2015

Här hittar du mer info om staden Borlänge.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.