Här hittar du inredningsbutiker i Falun

Annons:
I staden Falun finns det totalt 13 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Falun passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Falun. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Falun blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Falun. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Falun. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Falun kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Falun kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Dalarna.
Annons:

Inredningsbutiker i Falun

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Falun. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Falun. Så inför ditt inredningsprojekt i Falun ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Falun passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Dalarna för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Calimero Familjebutiken
Gruvg. 38
791 61 Falun


Curt Nilssons Måleri o. Golv
Sundbornsv. 4
791 47 Falun


Falu Inredning AB
Holtäkt 45
791 91 FALUN


G Hanes Bygg & Inredning, AB
Sörbo 140
791 93 FALUN


Gruvgatan 13 Möbler & Inredning
Gruvg. 13
791 62 FALUN


Kinnarps Interior Gävle Dalarna
Krontallsv. 28
791 55 FALUN


Maltes Möbler & Inredning
Regementsv. 16
791 40 FALUN


Marbodal
Strandv. 23
791 42 FALUN


Marbodal
Västermalmsv. 8
791 77 FALUN


Mianni Homestaging
Korsnäsv. 122
791 43 Falun


Nimm Nilssons Inredning & Monter Montage
Hosjöstrand 130
791 47 Falun


Raia AB
Holmgatan 34
791 71 FALUN


Ricoh Sverige AB
Matsarvsv. 19
791 77 FALUN

Annons:

Möbler och heminredning i Falun

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Falun. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Falun rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Falun

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Antal invånare: 56975, år 2015

Här hittar du mer info om staden Falun.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.