Här hittar du inredningsbutiker i Bollnäs

Annons:
I staden Bollnäs finns det totalt 13 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Bollnäs passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Bollnäs. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Bollnäs blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Bollnäs. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Bollnäs. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Bollnäs kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Bollnäs kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Gävleborg.
Annons:

Inredningsbutiker i Bollnäs

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Bollnäs. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Bollnäs. Så inför ditt inredningsprojekt i Bollnäs ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Bollnäs passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Gävleborg för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Vackert Hem AB
Stenbomsg. 5


Bad & Värmebutiken I Bollnäs AB
Renshammarv. 8
821 50 BOLLNÄS


Björkmans Möbler
Industrig. 21 A
821 41 BOLLNÄS


Björkmans Möbler
Häggesta
821 41 BOLLNÄS


Björks El AB
Örsängesv. 4
821 50 BOLLNÄS


DollarStore
Industrig. 14 A
821 41 BOLLNÄS


En Kontaktväg I Sverige AB
Odeng. 2 B
821 43 BOLLNÄS


Inger Malmström Decor & Form
Verkstadsv. 5
821 43 BOLLNÄS


Kontorscenter AB
Nyhedsbacken 2
821 31 Bollnäs


Marbodal
Industrig. 5
821 41 BOLLNÄS


Rum & Skönhet I Bollnäs AB
V. Stationsg. 8
821 43 BOLLNÄS


Uvic Trade AB
Edelsbergsv. 28 B
821 34 BOLLNÄS


Åhléns
Långg. 22
821 43 BOLLNÄS

Annons:

Möbler och heminredning i Bollnäs

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Bollnäs. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Bollnäs rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Bollnäs

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Antal invånare: 12842, år 2010

Här hittar du mer info om staden Bollnäs.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.