Här hittar du inredningsbutiker i Klintehamn

Annons:
I staden Klintehamn finns det totalt 7 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Klintehamn passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Klintehamn. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Klintehamn blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Klintehamn. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Klintehamn. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Klintehamn kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Klintehamn kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Gotland.
Annons:

Inredningsbutiker i Klintehamn

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Klintehamn. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Klintehamn. Så inför ditt inredningsprojekt i Klintehamn ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Klintehamn passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Gotland för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Gomér Snickeri AB
Hejde Smiss 404
623 75 Klintehamn


Jan Harbort Snickeri & Trappbygg
Eksta Kvie 105
623 54 KLINTEHAMN


Jörgens Möbler KB
Klinte Robbjäns 819
623 76 KLINTEHAMN


Köpmansgården Gammalt & Nytt På Gotland AB
Odvaldsv. 27
623 77 Klintehamn


Snicken
Mattshagev. 12
623 77 Klintehamn


TLEN Byggservice AB
Klinte Sicklings 191
623 76 KLINTEHAMN


Två Systrar HB
Odvaldsv. 89
623 77 Klintehamn

Annons:

Möbler och heminredning i Klintehamn

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Klintehamn. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Klintehamn rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Klintehamn

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Antal invånare: 1363, år 2010

Här hittar du mer info om staden Klintehamn.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.