Här hittar du inredningsbutiker i Halmstad

Annons:
I staden Halmstad finns det totalt 16 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Halmstad passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Halmstad. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Halmstad blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Halmstad. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Halmstad. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Halmstad kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Halmstad kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Halland.
Annons:

Inredningsbutiker i Halmstad

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Halmstad. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Halmstad. Så inför ditt inredningsprojekt i Halmstad ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Halmstad passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Halland för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Arkitekterna Krook & Tjäder AB
Kungsg. 20
302 46 HALMSTAD


Comfort i Halmstad
Knut Peters v. 40
302 41 Halmstad


Dörrmontage Jerry Elmgren
Föreningsv. 7
302 65 Halmstad


EM Möbler
Ryttarev. 5
302 62 HALMSTAD


Electrolux Home Halmstad
Stormg. 8
302 63 Halmstad


HTH Köksforum
Svartalundvägen 1
302 35 HALMSTAD


Handplockat
Fredsg. 9
302 46 HALMSTAD


Input interiör
Flygareg. 8
302 38 Halmstad


Kinnarps Interior Halland
Fyllebrov. 16
302 63 Halmstad


Marbodal
Knut Peters v. 40
302 41 Halmstad


Marbodal
Frennarpsv. 12 C
302 44 HALMSTAD


Mike Interiör AB
Sopranv. 8
302 93 HALMSTAD


Montageservice i Halmstad AB
Svetsareg. 3
302 50 Halmstad


Scandi Kakel AB
Läg. 2
302 63 Halmstad


Snöstorps Snickerifabrik AB
Korsv. 23
302 56 Halmstad


Svenska Badrum
Smedv. 21
302 65 Halmstad

Annons:

Möbler och heminredning i Halmstad

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Halmstad. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Halmstad rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Antal invånare: 58577, år 2010

Här hittar du mer info om staden Halmstad.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.