Här hittar du inredningsbutiker i Laholm

Annons:
I staden Laholm finns det totalt 8 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Laholm passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Laholm. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Laholm blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Laholm. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Laholm. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Laholm kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Laholm kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Halland.
Annons:

Inredningsbutiker i Laholm

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Laholm. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Laholm. Så inför ditt inredningsprojekt i Laholm ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Laholm passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Halland för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Expåra AB
Veingev. 55 A
312 92 Laholm


Fingerprint Retail AB
Hallonv. 23
312 36 Laholm


Färg & Inredningsbutiken I Laholm AB
Hästtorget 3
312 30 Laholm


Köksbutiken i Laholm
Industrig. 18
312 34 Laholm


Macro International AB
Sven Hansons g. 1
312 96 Laholm


Orphelia Inredning AB
Idév. 8
312 96 Laholm


Paavos Inrednings Service
Altona By 26
312 31 LAHOLM


Ölunds
Ränneslöv 941
312 95 LAHOLM

Annons:

Möbler och heminredning i Laholm

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Laholm. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Laholm rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Laholm

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Antal invånare: 6150, år 2010

Här hittar du mer info om staden Laholm.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.