Här hittar du inredningsbutiker i Åre

Annons:
I staden Åre finns det totalt 8 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Åre passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Åre. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Åre blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Åre. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Åre. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Åre kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Åre kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Jämtland.
Annons:

Inredningsbutiker i Åre

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Åre. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Åre. Så inför ditt inredningsprojekt i Åre ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Åre passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Jämtland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Törnsten Bygg, AB
Stationsv. 24


Artur & Edith AB
Björneborgsv. 5
830 13 åre


Förenade Trä i Åre AB
0647 - 321 04Mint Inredning AB
Årev. 80
830 13 åre


Sober Åre
Totthyllan 16
830 13 åre


Träknulen Inredarna i Åre AB
Såå 488
830 13 åre


Åre Bergsfastigheter AB
Lienv. 14 A
830 13 åre


Åre Inredning & Byggnadsvård
Tottv. 29 A
830 13 åre

Annons:

Möbler och heminredning i Åre

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Åre. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Åre rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Åre

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Antal invånare: 1417, år 2010

Här hittar du mer info om staden Åre.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.