Här hittar du inredningsbutiker i Hammerdal

Annons:
I staden Hammerdal finns det totalt 4 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Hammerdal passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Hammerdal. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Hammerdal blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Hammerdal. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Hammerdal. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Hammerdal kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Hammerdal kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Jämtland.
Annons:

Inredningsbutiker i Hammerdal

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Hammerdal. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Hammerdal. Så inför ditt inredningsprojekt i Hammerdal ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Hammerdal passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Jämtland för att se om det finns någon mer lämplig butik.

AB Livskraft Personlig Utveckling - Kikkie Krohn
Kakuåsen 330
830 70 HAMMERDAL


Görviks Lantbruk
Görvik 2441
HAMMERDAL


Jonas Wik
Strandv. 5
830 70 HAMMERDAL


Wiks Möbler
Edev. 9
830 70 HAMMERDAL

Annons:

Möbler och heminredning i Hammerdal

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Hammerdal. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Hammerdal rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Hammerdal

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Antal invånare: 974, år 2010

Här hittar du mer info om staden Hammerdal.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.