Här hittar du inredningsbutiker i Järpen

Annons:
I staden Järpen finns det totalt 5 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Järpen passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Järpen. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Järpen blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Järpen. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Järpen. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Järpen kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Järpen kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Jämtland.
Annons:

Inredningsbutiker i Järpen

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Järpen. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Järpen. Så inför ditt inredningsprojekt i Järpen ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Järpen passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Jämtland för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Fjällboden Antik & Hemslöjd
Tallbacksstigen 2
830 05 Järpen


Floristerna Åre, Interflora
Strandv. 5
830 05 Järpen


Hus & Hem
Norra v. 26 A
830 05 Järpen


Pentagon Arkitektkontor
Svensta Gård 146
830 05 Järpen


Åre Kristallen
Gastkullev. 1
830 05 Järpen

Annons:

Möbler och heminredning i Järpen

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Järpen. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Järpen rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Järpen

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Antal invånare: 1408, år 2010

Här hittar du mer info om staden Järpen.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.