Här hittar du inredningsbutiker i Krokom

Annons:
I staden Krokom finns det totalt 6 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Krokom passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Krokom. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Krokom blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Krokom. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Krokom. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Krokom kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Krokom kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Jämtland.
Annons:

Inredningsbutiker i Krokom

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Krokom. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Krokom. Så inför ditt inredningsprojekt i Krokom ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Krokom passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Jämtland för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Byhuset
By 648
835 91 KROKOM


Elofsson, Alexander
Offerdalsv. 1
835 32 Krokom


Jonasson Arkitekt, Karl-Erik
Slåtteråsen 207
835 91 KROKOM


Jämtbagarn AB
Aspåsv. 1
835 31 KROKOM


Textilen i Krokom AB
Krokomsporten 9
835 32 Krokom


Åre Bygg & Transport
Slåtteråsen 390
835 91 KROKOM

Annons:

Möbler och heminredning i Krokom

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Krokom. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Krokom rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Krokom

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Antal invånare: 2277, år 2010

Här hittar du mer info om staden Krokom.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.