Här hittar du inredningsbutiker i Östersund

Annons:
I staden Östersund finns det totalt 18 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Östersund passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Östersund. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Östersund blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Östersund. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Östersund. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Östersund kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Östersund kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Jämtland.
Annons:

Inredningsbutiker i Östersund

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Östersund. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Östersund. Så inför ditt inredningsprojekt i Östersund ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Östersund passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Jämtland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Ricoh IT-Partner Östersund
Infanterig. 28


Bonus Möbler
Brosslarv. 26
831 72 östersund


Extrem Events i Östersund AB
Byviksv. 2
831 52 östersund


Hamngatan 12
Hamng. 12
831 33 ÖSTERSUND


Kinnarps Interior Östersund
Splintv. 3
831 72 östersund


Kulturarvet Byggnadsvård & Inredning
Bangårdsg. 2
831 34 östersund


KÖK 1
Ställverksv. 1
831 52 östersund


Linnéan Blommor & Design AB
Brunflov. 13
831 37 ÖSTERSUND


MIO
Kolarev. 4
831 72 östersund


Marbodal
Hagv. 12
831 48 ÖSTERSUND


Marbodal
Hagv. 35
831 48 ÖSTERSUND


Månsson & Hansson AB
Tullg. 35
831 35 ÖSTERSUND


Möbelhuset Skinnmöbler
Bangårdsg. 43
831 45 östersund


Ottosson Interiör AB
Prästg. 64
831 33 ÖSTERSUND


Pontus Ericsson AB
Kyrkg. 58
831 34 östersund


Prästgatan 12 Café & Inredning AB
Strandg. 1 A
831 30 östersund


Workzone EFGpartner
Bangårdsg. 2
831 34 östersund


XL-BYGG Fresks
Hagv. 12
831 48 ÖSTERSUND

Annons:

Möbler och heminredning i Östersund

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Östersund. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Östersund rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Östersund

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Antal invånare: 44327, år 2010

Här hittar du mer info om staden Östersund.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.