Här hittar du inredningsbutiker i Borgholm

Annons:
I staden Borgholm finns det totalt 12 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Borgholm passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Borgholm. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Borgholm blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Borgholm. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Borgholm. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Borgholm kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Borgholm kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Kalmar.
Annons:

Inredningsbutiker i Borgholm

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Borgholm. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Borgholm. Så inför ditt inredningsprojekt i Borgholm ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Borgholm passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Kalmar för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Syskrinet
Trädgårdsg. 16


Alter-Ergo AB
Vera Nilssons g. 3
387 36 BORGHOLM


Borgholms Blommor, Euroflorist
Storg. 22
387 31 Borgholm


HMP Karlssons Bygg & Inredning AB
Folbergag. 35
387 91 Borgholm


Hantverket KB
Storg. 23
387 31 Borgholm


Kullerbytta Barnkläder & Sånt Borgholm
Storg. 25
387 31 Borgholm


Möbleri Mittbrodts
Slottsg. 22
387 32 BORGHOLM


Rili HB
Storg. 20
387 31 Borgholm


STOLAR & STUGOR
Trädgårdsg. 13
387 31 Borgholm


Tk Varuhus
Kolstadg. 32
387 36 BORGHOLM


Westerlund Arkitektkontor AB
Tullg. 22
387 34 BORGHOLM


ÖlandsRo
Vässbylundsv. 19
387 91 Borgholm

Annons:

Möbler och heminredning i Borgholm

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Borgholm. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Borgholm rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Borgholm

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Antal invånare: 3071, år 2010

Här hittar du mer info om staden Borgholm.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.