Här hittar du inredningsbutiker i Färjestaden

Annons:
I staden Färjestaden finns det totalt 14 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Färjestaden passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Färjestaden. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Färjestaden blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Färjestaden. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Färjestaden. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Färjestaden kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Färjestaden kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Kalmar.
Annons:

Inredningsbutiker i Färjestaden

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Färjestaden. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Färjestaden. Så inför ditt inredningsprojekt i Färjestaden ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Färjestaden passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Kalmar för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Happindoor, AB
BertilKOOKON
Brostorp


Alséns Hantverk från Öland AB
Areskogs v. 7
386 95 Färjestaden


Bad & Värme, Kalmar VVS & El-montage
Storg. 70
386 32 FÄRJESTADEN


Designers Öland AB
Vickleby Byg. 14
386 93 Färjestaden


Humleboden Art I Färjestaden AB
S. Hamnplan 5
386 31 Färjestaden


Jysk AB
Brandstationsg. 11
386 31 Färjestaden


Lodrätt - Snickargården På Öland HB
S. Sandby 109
386 92 FÄRJESTADEN


Magasin Y
Brov. 3
386 31 Färjestaden


Matthallen På Öland AB
Köpmannag. 1
386 30 FÄRJESTADEN


Panelexperten I Sverige AB
Storg. 17
386 31 Färjestaden


Rosa Huset Inredning
Brandstationsg. 11 Ölands Köpstad
386 31 Färjestaden


Torslunda Snickeri & Inredning
Kapten Liljas v. 7
386 90 FÄRJESTADEN


Wernissage Stockholm
Vickleby Byg. 14
386 93 Färjestaden

Annons:

Möbler och heminredning i Färjestaden

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Färjestaden. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Färjestaden rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Färjestaden

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Antal invånare: 5018, år 2010

Här hittar du mer info om staden Färjestaden.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.