Här hittar du inredningsbutiker i Läckeby

Annons:
I staden Läckeby finns det totalt 3 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Läckeby passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Läckeby. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Läckeby blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Läckeby. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Läckeby. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Läckeby kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Läckeby kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Kalmar.
Annons:

Inredningsbutiker i Läckeby

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Läckeby. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Läckeby. Så inför ditt inredningsprojekt i Läckeby ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Läckeby passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Kalmar för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Crevia Bygg & Design AB
Växthusv


Läckeby Snickerifabrik AB
Läckeby 133
395 98 LÄCKEBY


Systrarna Danielsson AB
Örntorp 315
395 98 LÄCKEBY

Annons:

Möbler och heminredning i Läckeby

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Läckeby. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Läckeby rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Läckeby

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Antal invånare: 847, år 2010

Här hittar du mer info om staden Läckeby.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.