Här hittar du inredningsbutiker i Ljungby

Annons:
I staden Ljungby finns det totalt 15 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Ljungby passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Ljungby. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Ljungby blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Ljungby. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Ljungby. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Ljungby kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Ljungby kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Kronoberg.
Annons:

Inredningsbutiker i Ljungby

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Ljungby. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Ljungby. Så inför ditt inredningsprojekt i Ljungby ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Ljungby passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Kronoberg för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Sundab I Ljungby AB
Svarvareg. 20



XL BYGG Bygglädjen i Ljungby AB
Kungsg. 60


Bod Furniture Sweden AB
Ulvabäcksg. 12
341 42 LJUNGBY


Cabinex AB
Svetsareg. 1
341 34 Ljungby


JYSK
Ringv. 3 A
341 32 Ljungby


Lidhults Kök & Interiör AB
Bergag. 4
341 30 Ljungby


Lx Price AB
Kungsg. 44
341 31 LJUNGBY


Marbodal
Kungsg. 52
341 31 LJUNGBY


Monica & Maria AB
Storg. 17
341 30 Ljungby


Nelsson Arkitekter AB
Eskilsg. 11
341 30 Ljungby


Nille
Föreningsg. 4
341 30 Ljungby


Of Swe 01 AB
Skåneg. 10
341 31 LJUNGBY


SannElle I Ljungby AB
L. Torget 1 A
341 30 Ljungby


Spectra
Näsv. 10
341 34 Ljungby


Tapetseri & Inredning
Replösav. 15
341 38 Ljungby

Annons:

Möbler och heminredning i Ljungby

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Ljungby. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Ljungby rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Ljungby

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Antal invånare: 15205, år 2010

Här hittar du mer info om staden Ljungby.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.