Här hittar du inredningsbutiker i Haparanda

Annons:
I staden Haparanda finns det totalt 9 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Haparanda passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Haparanda. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Haparanda blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Haparanda. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Haparanda. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Haparanda kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Haparanda kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Inredningsbutiker i Haparanda

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Haparanda. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Haparanda. Så inför ditt inredningsprojekt i Haparanda ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Haparanda passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Fiskars Sweden AB
Norrskensv. 4
953 36 Haparanda


Gränsboden
Mattila 108
953 35 HAPARANDA


HomeNord
Kraftvägen 1
95336 Haparanda


IKEA
Norrskensv. 2
953 36 Haparanda


JYSK
Hästskov. 4 A
953 36 Haparanda


Pagers Glashytta HB
Aavajärvi 9
953 92 Haparanda


Pettersbergs Butik
Revonsaari 409
953 91 HAPARANDA


RYM Form
Stationsg. 57 A
953 31 HAPARANDA


Studio Riitta Pekkala
Nyg. 8 B
953 32 Haparanda

Annons:

Möbler och heminredning i Haparanda

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Haparanda. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Haparanda rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Haparanda

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Antal invånare: 4856, år 2010

Här hittar du mer info om staden Haparanda.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.