Här hittar du inredningsbutiker i Kalix

Annons:
I staden Kalix finns det totalt 10 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Kalix passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Kalix. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Kalix blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Kalix. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Kalix. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Kalix kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Kalix kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Inredningsbutiker i Kalix

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Kalix. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Kalix. Så inför ditt inredningsprojekt i Kalix ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Kalix passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Bjorsel AB
Furuhedsvägen 39 A
952 31 KALIX


Crc Franssons Bröd O Hantverk
Lantjärv 431
952 94 Kalix


DITT Drugge Inredning, Tyg & Tapetseri
Köpmannag. 20
952 33 KALIX


Johansson, Patrik
Bredviksv. 30
952 97 KALIX


Massageteraputen Susanne Engman
Vattenv. 17
952 35 KALIX


Mitt Ljuva Hem I Kalix
Köpmannag. 28
952 33 KALIX


Myresjökök
Galgbacksv. 7
952 51 KALIX


Northcomp
Flygfältsv. 23
952 61 Kalix


R-Möbler I Kalix AB
Lejonsg. 3
952 34 Kalix


Önska
Strandg. 10 Galleria Kalix
952 33 KALIX

Annons:

Möbler och heminredning i Kalix

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Kalix. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Kalix rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Antal invånare: 7299, år 2010

Här hittar du mer info om staden Kalix.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.