Här hittar du inredningsbutiker i Kiruna

Annons:
I staden Kiruna finns det totalt 18 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Kiruna passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Kiruna. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Kiruna blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Kiruna. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Kiruna. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Kiruna kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Kiruna kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Inredningsbutiker i Kiruna

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Kiruna. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Kiruna. Så inför ditt inredningsprojekt i Kiruna ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Kiruna passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Inredningsagenturen Linda Sydstrand
MagnetitvJYSK AB
österleden


Elmqvist Inredning & Tapetseri AB
Rälsg. 3
981 34 KIRUNA


Inredningsspecialisten Kiruna AB
Industriv. 21
981 38 KIRUNA


Johanna & Lisa Inredning & Design I Kiru
Föreningsg. 9
981 31 Kiruna


Kinnarps Interior Kiruna
Triangelv. 2
981 38 KIRUNA


Kir Kaba AB
Industriv. 21
981 38 KIRUNA


Kvadrat Inredning & Design
Föreningsg. 9
981 31 Kiruna


Lenas Presentbod
Lars Janssonsg. 14
981 31 Kiruna


Malmfältens Inredningar AB
Triangelv. 2
981 38 KIRUNA


Marbodal
Industriv. 3 A
981 38 KIRUNA


Myresjökök
Industriv. 3 A
981 38 KIRUNA


Möbelhuset Skinnmöbler
Industriv. 2
981 38 KIRUNA


Möbelsnickarn
Thuleg. 19 A
981 36 KIRUNA


Tele & Larmtjänst
Forv. 15 B
981 38 KIRUNA


Tjäder Gunnel Form o. Hantverk
Föreningsg. 41
981 32 KIRUNA


Trojs List
Mossv. 8
981 38 KIRUNA


XL Bygg Kiruna
Industriv. 1
981 38 KIRUNA

Annons:

Möbler och heminredning i Kiruna

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Kiruna. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Kiruna rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Kiruna

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Antal invånare: 18148, år 2010

Här hittar du mer info om staden Kiruna.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.