Här hittar du inredningsbutiker i Luleå

Annons:
I staden Luleå finns det totalt 17 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Luleå passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Luleå. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Luleå blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Luleå. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Luleå. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Luleå kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Luleå kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Inredningsbutiker i Luleå

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Luleå. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Luleå. Så inför ditt inredningsprojekt i Luleå ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Luleå passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Luleå Hem & Dig
Spantg. 14 A


Antikt och Unikt i Mörön
Sakrislundsv. 9
975 92 Luleå


Antnäs & Bodensmöbelaffär AB
Sörbyv. 8
975 92 Luleå


Bio-Bact AB
Fabriksv. 5
972 54 LULEÅ


Granec Maskin
Småbåtsg. 2
972 35 Luleå


Input interiör
Bangårdsg. 14
972 35 Luleå


Inredare Irene Aili AB
Varvsg. 35
972 32 LULEÅ


Kinnarps Interior Luleå
Ödleg. 1 A
973 34 Luleå


Kvänum kök
Nordkalottvägen 12
972 54 LULEÅ


Lundbäcks Inredningar
Ödleg. 1 A
973 34 Luleå


MAF Arkitektkontor AB
Storg. 24
972 32 LULEÅ


Marbodal
Traktorv. 5
973 47 Luleå


Marbodal
Norrsågsv. 43
972 54 LULEÅ


Möbelhuset Skinnmöbler
Betongv. 11 Storheden
973 45 Luleå


Pentik
Timmermansg. 16 A
972 33 Luleå


Ricoh Sverige AB
S. Smedjeg. 5
972 35 Luleå


a och d arkitektkontor AB
Varvsg. 41
972 32 LULEÅ

Annons:

Möbler och heminredning i Luleå

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Luleå. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Luleå rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Luleå

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Antal invånare: 46607, år 2010

Här hittar du mer info om staden Luleå.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.