Här hittar du inredningsbutiker i Öjebyn

Annons:
I staden Öjebyn finns det totalt 9 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Öjebyn passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Öjebyn. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Öjebyn blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Öjebyn. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Öjebyn. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Öjebyn kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Öjebyn kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Inredningsbutiker i Öjebyn

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Öjebyn. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Öjebyn. Så inför ditt inredningsprojekt i Öjebyn ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Öjebyn passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Fina Grejer I Piteå AB
Öjag. 93


Bloms Möbler Offentlig Miljö
Hammarv. 6
943 36 öjebyn


Blå Tråden AB
Kompositv. 3
943 33 ÖJEBYN


Grafix Inredning AB
Kabelg. 9
943 31 ÖJEBYN


MIO
Hammarv. 6 A
943 36 öjebyn


Niklas Originella
Rågg. 7
943 31 ÖJEBYN


Phibri AB
Hammarv. 6 B
943 36 öjebyn


Pizzeria Gul & Blå, Karamell & Presentshop
Hörnv. 5 B
943 31 ÖJEBYN


Trisco Specialsnickeri AB
Ritsv. 3
943 36 öjebyn

Annons:

Möbler och heminredning i Öjebyn

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Öjebyn. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Öjebyn rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Öjebyn

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Antal invånare: 4008, år 1990

Här hittar du mer info om staden Öjebyn.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.