Här hittar du inredningsbutiker i Pajala

Annons:
I staden Pajala finns det totalt 5 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Pajala passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Pajala. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Pajala blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Pajala. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Pajala. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Pajala kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Pajala kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Inredningsbutiker i Pajala

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Pajala. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Pajala. Så inför ditt inredningsprojekt i Pajala ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Pajala passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Allikatri Design
Kaunisvaara 285
984 91 Pajala


Isaksson Ydfjärd, Hillevi
Tornedalsv. 2
984 31 Pajala


LunaMia
Tornedalsv. 2 A
984 31 Pajala


Marbodal
Tornedalsv. 6 B
984 31 Pajala


Systrars Drömbutik AB
Snickarg. 10
984 31 Pajala

Annons:

Möbler och heminredning i Pajala

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Pajala. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Pajala rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Pajala

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Antal invånare: 1958, år 2010

Här hittar du mer info om staden Pajala.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.