Här hittar du inredningsbutiker i Piteå

Annons:
I staden Piteå finns det totalt 10 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Piteå passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Piteå. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Piteå blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Piteå. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Piteå. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Piteå kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Piteå kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Norrbotten.
Annons:

Inredningsbutiker i Piteå

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Piteå. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Piteå. Så inför ditt inredningsprojekt i Piteå ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Piteå passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Andersson Torbjörn, Inredningsarkitekt
Industrig. 44
941 47 PITEÅ


DollarStore
Fläktg. 7
941 47 PITEÅ


Ergonomiprodukter Sverige AB
Ankarskatav. 18
941 64 Piteå


Happy Homes Piteå
Fläktg. 12 A Backcity
941 47 PITEÅ


Indiska
Hamng. 54
941 32 PITEÅ


JYSK
Fläktg. 10
941 47 PITEÅ


Keramix in Town
Prästgårdsg. 31
941 32 PITEÅ


Marbodal
Batterig. 2
941 47 PITEÅ


Presenten
Storg. 64
941 32 PITEÅ


Ylva Tapetserare
Lillbrog. 8
941 32 PITEÅ

Annons:

Möbler och heminredning i Piteå

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Piteå. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Piteå rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Piteå

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Antal invånare: 22913, år 2010

Här hittar du mer info om staden Piteå.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.