Här hittar du inredningsbutiker i Kumla

Annons:
I staden Kumla finns det totalt 15 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Kumla passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Kumla. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Kumla blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Kumla. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Kumla. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Kumla kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Kumla kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Örebro.
Annons:

Inredningsbutiker i Kumla

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Kumla. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Kumla. Så inför ditt inredningsprojekt i Kumla ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Kumla passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Örebro för att se om det finns någon mer lämplig butik.


möbelnet
Järsjö 147Marbodal
Björka


Anno 1909 By Vilma
S. Kungsv. 20
692 30 Kumla


BIMO Butiksinredningar AB
Ö. Åby 429
692 93 KUMLA


Butikskonsult AB
Järsjög. 9
692 35 KUMLA


Daniel Kempe Förvaltnings AB
Radiog. 2
692 71 KUMLA


Gp:s Symaskiner & Barnvagnar AB
Stenev. 33
692 35 KUMLA


IDé Group i Örebro AB
Radiog. 2
692 71 KUMLA


Kafé Till Salu
Hagendalsv. 30
692 30 Kumla


MP Kakel HB
Idrottsg. 15
692 33 KUMLA


Mahzoni Homes AB
Partner Bygg & Inredning Sweden AB
Sickelsta 122
692 93 KUMLA


RM Inredning & Homestyling AB
Hörsta Skolan 212
692 93 KUMLA


Rakels i Kumla HB
Hagendalsv. 30
692 30 Kumla


Xl-Bygg Björka AB
Kumla-björka 206
692 93 KUMLA

Annons:

Möbler och heminredning i Kumla

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Kumla. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Kumla rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Kumla

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Antal invånare: 14062, år 2010

Här hittar du mer info om staden Kumla.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.