Här hittar du inredningsbutiker i Lindesberg

Annons:
I staden Lindesberg finns det totalt 13 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Lindesberg passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Lindesberg. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Lindesberg blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Lindesberg. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Lindesberg. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Lindesberg kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Lindesberg kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Örebro.
Annons:

Inredningsbutiker i Lindesberg

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Lindesberg. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Lindesberg. Så inför ditt inredningsprojekt i Lindesberg ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Lindesberg passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Örebro för att se om det finns någon mer lämplig butik.


AB Rymans Snickeri I Lindesberg
Bronäsv. 4Körkortscenter I Lindesberg AB
Järnvägsg. 2Bohrs Makeri
VBohrs Makeri & Teknik AB
VPenwil AB
Villag


Antoinette Collection
Kristinav. 28 C
711 30 LINDESBERG


Colorama, Färg & Tapetcentralen
Fotbollsg. 4 B
711 34 LINDESBERG


J Impola Firma
Hidingen 190
711 91 Lindesberg


Johanna Grace Fransson AB
Skolg. 14
711 30 LINDESBERG


Jysk AB
Stafettgatan 14
711 34 LINDESBERG


Nillas Bod
Kungsg. 35
711 30 LINDESBERG


Stil & Ting
Kungsg. 25
711 30 LINDESBERG


Tellandska AB
Kvarng. 5
711 30 LINDESBERG

Annons:

Möbler och heminredning i Lindesberg

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Lindesberg. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Lindesberg rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Lindesberg

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Antal invånare: 9149, år 2010

Här hittar du mer info om staden Lindesberg.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.