Här hittar du inredningsbutiker i Nora

Annons:
I staden Nora finns det totalt 12 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Nora passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Nora. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Nora blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Nora. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Nora. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Nora kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Nora kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Örebro.
Annons:

Inredningsbutiker i Nora

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Nora. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Nora. Så inför ditt inredningsprojekt i Nora ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Nora passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Örebro för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Arkitektbyrå Fri Form AB
Skärmarboda 207
713 91 NORA


Galleri Victoria
Pershyttan Erik Andersgården 175
713 91 NORA


Henriettas Bakgård
Prästg. 4
713 31 NORA


Håbeco Protection AB
Stensnäsv. 8
713 32 Nora


Israelssons Möbler
Älvstorpsv. 5
713 30 Nora


Lages Tapetserarverkstad
Kungsg. 20
713 31 NORA


Leon Sandberg AB
Storg. 12
713 31 NORA


Lilla Trädgården I Nora
Bergslagsgatan 86
713 32 Nora


Myresjökök
Bergslagsg. 7
713 32 Nora


Regnbågsvävar AB
Prästg. 31
713 31 NORA


Silly Milly AB
Prästg. 7
713 31 NORA


Ärta Pärta
Prästg. 6
713 31 NORA

Annons:

Möbler och heminredning i Nora

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Nora. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Nora rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Nora

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Antal invånare: 6526, år 2010

Här hittar du mer info om staden Nora.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.