Här hittar du inredningsbutiker i Kisa

Annons:
I staden Kisa finns det totalt 5 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Kisa passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Kisa. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Kisa blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Kisa. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Kisa. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Kisa kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Kisa kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Östergötland.
Annons:

Inredningsbutiker i Kisa

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Kisa. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Kisa. Så inför ditt inredningsprojekt i Kisa ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Kisa passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Östergötland för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Björnes Magasin
Valling. 2
590 37 Kisa


Demerx i Kinda AB
Kalmarv. 14
590 38 KISA


Esmeralda Interiör
Nyhägnsg. 13
590 36 KISA


Roths Snickeri AB
Industriv. 5
590 38 KISA


Ternstedt Invent AB
Enebyg. 50
590 38 KISA

Annons:

Möbler och heminredning i Kisa

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Kisa. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Kisa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Kisa

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Antal invånare: 3687, år 2010

Här hittar du mer info om staden Kisa.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.