Här hittar du inredningsbutiker i Båstad

Annons:
I staden Båstad finns det totalt 10 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Båstad passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Båstad. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Båstad blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Båstad. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Båstad. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Båstad kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Båstad kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Skåne.
Annons:

Inredningsbutiker i Båstad

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Båstad. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Båstad. Så inför ditt inredningsprojekt i Båstad ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Båstad passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Skåne för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Boarps Snickerifabrik AB
Toftahögsv. 32
269 91 BÅSTAD


Claerence House AB
Köpmansg. 47 J
269 33 BÅSTAD


Design House Stockholm/Open
Boarpsv. 133
269 95 BÅSTAD


Flowerhouse Båstad
Köpmansg. 32
269 35 BÅSTAD


Hjalmarssons Bygg AB, Berndt
Hallandsv. 19
269 36 Båstad


Jörgen Söderberg Snickeri & Inredning
Brattenborgsv. 108
269 96 Båstad


Kisek Antikvitet Konst o Inredning
Agardhsg. 43
269 33 BÅSTAD


Kähr, Hemkähr
Köpmansg. 30
269 35 BÅSTAD


Magasinet i Båstad - Skandinavisk Design & Kvalitet sedan 1982
Köpmansg. 68
269 31 BÅSTAD


Marbodal
Hallandsv.
269 36 Båstad

Annons:

Möbler och heminredning i Båstad

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Båstad. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Båstad rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Antal invånare: 4961, år 2010

Här hittar du mer info om staden Båstad.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.