Här hittar du inredningsbutiker i Bjärnum

Annons:
I staden Bjärnum finns det totalt 11 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Bjärnum passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Bjärnum. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Bjärnum blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Bjärnum. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Bjärnum. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Bjärnum kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Bjärnum kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Skåne.
Annons:

Inredningsbutiker i Bjärnum

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Bjärnum. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Bjärnum. Så inför ditt inredningsprojekt i Bjärnum ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Bjärnum passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Skåne för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Ingmars Möbler AB
SödraNya Inredningar Bjärnum AB
HågnarpsvLindbergs Möbler i Bjärnum AB
Verumsv. 9


Amac AB
Vallg. 3
280 20 BJÄRNUM


Awinto AB
070 - 556 28 56Inoff Inred AB
Norra v. 43
280 20 BJÄRNUM


My Secret Rooms AB
Slåtterv. 12
280 20 BJÄRNUM


Nya Farstorps Kök AB
Hågnarpsv. 10
280 20 BJÄRNUM


Perssons Snickerier
Hörröd 1468
280 20 BJÄRNUM


Pl Möbler AB
Snickarev. 2
280 20 BJÄRNUM


Soul Living AB
0451 - 71 09 00


Annons:

Möbler och heminredning i Bjärnum

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Bjärnum. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Bjärnum rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Bjärnum

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Antal invånare: 2674, år 2010

Här hittar du mer info om staden Bjärnum.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.