Här hittar du inredningsbutiker i Fleninge

Annons:
I staden Fleninge finns det totalt 4 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Fleninge passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Fleninge. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Fleninge blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Fleninge. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Fleninge. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Fleninge kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Fleninge kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Skåne.
Annons:

Inredningsbutiker i Fleninge

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Fleninge. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Fleninge. Så inför ditt inredningsprojekt i Fleninge ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Fleninge passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Skåne för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Bali Idéernas Hus AB
Djurhagshusvägen 119 A
254 77 FLENINGE


Cherrypicking, AB
Djurhagshusvägen 214
254 77 FLENINGE


Fleninge Motellservice KB
Västkustvägen 387
254 77 FLENINGE


Whiteart HB
Västkustvägen 413
254 77 FLENINGE

Annons:

Möbler och heminredning i Fleninge

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Fleninge. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Fleninge rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Fleninge

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Antal invånare: 192, år 2010

Här hittar du mer info om staden Fleninge.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.