Här hittar du inredningsbutiker i Genarp

Annons:
I staden Genarp finns det totalt 8 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Genarp passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Genarp. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Genarp blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Genarp. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Genarp. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Genarp kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Genarp kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Skåne.
Annons:

Inredningsbutiker i Genarp

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Genarp. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Genarp. Så inför ditt inredningsprojekt i Genarp ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Genarp passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Skåne för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Livsrum Kök AB
ö


Caroli Bygg & Design AB
Önneslöv 1062
247 98 GENARP


Chateau Nöff HB
S. Ugglarp 642
247 98 GENARP


Erikshjälpen Second Hand
Risav. 2
247 72 GENARP


Ingela Gyllenkrok Design
Gödelöv 211
247 98 GENARP


Ingela Gyllenkrok Design AB
Gödelöv 211
247 98 GENARP


Mojah Produktion KB
Hjortstigen 7 A
247 72 GENARP


Topas Interiör & Design AB
Lådv. 4
247 71 Genarp

Annons:

Möbler och heminredning i Genarp

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Genarp. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Genarp rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Genarp

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Antal invånare: 2892, år 2010

Här hittar du mer info om staden Genarp.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.