Här hittar du inredningsbutiker i Höör

Annons:
I staden Höör finns det totalt 7 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Höör passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Höör. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Höör blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Höör. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Höör. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Höör kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Höör kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Skåne.
Annons:

Inredningsbutiker i Höör

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Höör. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Höör. Så inför ditt inredningsprojekt i Höör ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Höör passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Skåne för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Köpmanshuset I Höör
Järnvägsg


Atelje Matti
Stanstorp Karl Johans v. 16
243 93 HÖÖR


Incendi Glasblåseri HB
Stenskogsv. 2
243 30 Höör


Koistinen Karl
Vallmov. 3
243 39 HÖÖR


Presenten I Höör AB
Diskusgränd 6
243 33 HÖÖR


Wivecas Home & Harmony
Industrig. 18
243 32 Höör


XL Bygg i Höör AB
Bangårdsg. 17
243 32 Höör

Annons:

Möbler och heminredning i Höör

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Höör. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Höör rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Höör

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Antal invånare: 7865, år 2010

Här hittar du mer info om staden Höör.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.