Här hittar du inredningsbutiker i Hörby

Annons:
I staden Hörby finns det totalt 7 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Hörby passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Hörby. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Hörby blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Hörby. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Hörby. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Hörby kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Hörby kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Skåne.
Annons:

Inredningsbutiker i Hörby

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Hörby. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Hörby. Så inför ditt inredningsprojekt i Hörby ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Hörby passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Skåne för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Butik Älva
Torgg. 11
242 31 Hörby


Frosty Paws Design HB
Köinge 6823
242 92 HÖRBY


IdéVerkstan Formgivning Snickeri Inredning
Timan 6126
242 95 Hörby


JI Bygg Jonny Isaksson
Timan 6799
242 95 Hörby


Karlsson Bildemontering
Äspinge 581
242 95 Hörby


Unique Wood Interiors HB
Äspinge 5082
242 95 Hörby


Woody Bygghandel, PoG Hörby
Slagtoftav. 13
242 31 Hörby

Annons:

Möbler och heminredning i Hörby

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Hörby. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Hörby rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Hörby

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Antal invånare: 7085, år 2010

Här hittar du mer info om staden Hörby.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.