Här hittar du inredningsbutiker i Kivik

Annons:
I staden Kivik finns det totalt 4 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Kivik passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Kivik. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Kivik blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Kivik. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Kivik. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Kivik kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Kivik kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Skåne.
Annons:

Inredningsbutiker i Kivik

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Kivik. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Kivik. Så inför ditt inredningsprojekt i Kivik ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Kivik passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Skåne för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Havängsbodarna AB
Brog. 12
277 30 KIVIK


Kiviks Konst O Hantverk
Eliselundsv. 11
277 30 KIVIK


Konsthantverksgruppen Kaos
MELLBY SKOLA
277 35 Kivik


Linneventum i Uppsala AB
Killebacken 11
277 31 Kivik

Annons:

Möbler och heminredning i Kivik

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Kivik. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Kivik rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Kivik

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Antal invånare: 960, år 2010

Här hittar du mer info om staden Kivik.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.