Här hittar du inredningsbutiker i Limhamn

Annons:
I staden Limhamn finns det totalt 9 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Limhamn passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Limhamn. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Limhamn blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Limhamn. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Limhamn. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Limhamn kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Limhamn kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Skåne.
Annons:

Inredningsbutiker i Limhamn

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Limhamn. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Limhamn. Så inför ditt inredningsprojekt i Limhamn ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Limhamn passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Skåne för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Sprudla Inredning & Inspiration
Järnvägsg. 28


Cellier
Geijersg. 2
216 18 Limhamn


Eva Martinsson Inredning & Inspiration AB
Järnvägsg. 28
216 14 Limhamn


Glasinredarna i Malmö AB
Limhamnsv. 111
216 13 LIMHAMN


Graces Harwigsson Möbelrenovering & Inredning
Kalkbrännerig. 27
216 11 LIMHAMN


Linnéa Interiör AB
Linnég. 39
216 14 Limhamn


Röing Arkitekter AB
Järnvägsg. 17
216 14 Limhamn


Woodstock Bygg & Inredning AB
Linnég. 65
216 15 LIMHAMN


Wågat & Schöönt
Linnég. 26
216 14 Limhamn

Annons:

Möbler och heminredning i Limhamn

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Limhamn. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Limhamn rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Antal invånare: 5674, år 2010

Här hittar du mer info om staden Limhamn.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.