Här hittar du inredningsbutiker i Örkelljunga

Annons:
I staden Örkelljunga finns det totalt 6 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Örkelljunga passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Örkelljunga. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Örkelljunga blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Örkelljunga. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Örkelljunga. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Örkelljunga kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Örkelljunga kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Skåne.
Annons:

Inredningsbutiker i Örkelljunga

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Örkelljunga. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Örkelljunga. Så inför ditt inredningsprojekt i Örkelljunga ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Örkelljunga passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Skåne för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Boon-Line AB
036 - 431 37Engens Fabriker, AB
Bang. 12
286 37 örkelljunga


JYSK
Ängelholmsv. 26 A
286 36 ÖRKELLJUNGA


Möbelsnickare Peter Lind
Valhallav. 29
286 31 örkelljunga


Tarjamin Sweden AB
Hallandsv. 15
286 31 örkelljunga


Woody Bygghandel Örkelljunga
Bang. 10
286 37 örkelljunga

Annons:

Möbler och heminredning i Örkelljunga

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Örkelljunga. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Örkelljunga rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Örkelljunga

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Antal invånare: 4818, år 2010

Här hittar du mer info om staden Örkelljunga.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.