Här hittar du inredningsbutiker i Oxie

Annons:
I staden Oxie finns det totalt 6 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Oxie passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Oxie. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Oxie blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Oxie. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Oxie. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Oxie kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Oxie kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Skåne.
Annons:

Inredningsbutiker i Oxie

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Oxie. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Oxie. Så inför ditt inredningsprojekt i Oxie ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Oxie passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Skåne för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Bentram AB
Oshögav. 34
238 32 OXIE


Brösarp Köket HB
Törringev. 19
238 41 OXIE


HARi international AB
Svängedammsg. 1
238 37 Oxie


Lindsjösnickeri
Galaxg. 52
238 37 Oxie


Nordisk Möbeltransport & Städservice AB
Sofiedalsv. 10
238 37 Oxie


Rosvalls Måleri AB
Kristinas g. 1
238 37 Oxie

Annons:

Möbler och heminredning i Oxie

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Oxie. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Oxie rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Oxie

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Antal invånare: 11493, år 2010

Här hittar du mer info om staden Oxie.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.