Här hittar du inredningsbutiker i Stehag

Annons:
I staden Stehag finns det totalt 3 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Stehag passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Stehag. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Stehag blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Stehag. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Stehag. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Stehag kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Stehag kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Skåne.
Annons:

Inredningsbutiker i Stehag

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Stehag. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Stehag. Så inför ditt inredningsprojekt i Stehag ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Stehag passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Skåne för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Arms & Art Antique Angered KB
Råröd 1:16
240 36 STEHAG


Lokal XXX Arkitekter AB
Kärrstorpsv. 7
241 74 Stehag


Myrra Blå Aromaterapi Reiki Healing
0413 - 54 01 19


Annons:

Möbler och heminredning i Stehag

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Stehag. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Stehag rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Stehag

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Antal invånare: 1122, år 2010

Här hittar du mer info om staden Stehag.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.