Här hittar du inredningsbutiker i Katrineholm

Annons:
I staden Katrineholm finns det totalt 9 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Katrineholm passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Katrineholm. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Katrineholm blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Katrineholm. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Katrineholm. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Katrineholm kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Katrineholm kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Södermanland.
Annons:

Inredningsbutiker i Katrineholm

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Katrineholm. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Katrineholm. Så inför ditt inredningsprojekt i Katrineholm ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Katrineholm passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Södermanland för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Boutique Topaz
Stensättersg. 31
641 46 KATRINEHOLM


JYSK AB
Starrv. 14
641 49 Katrineholm


Mjuka Mattor Och Golv I Katrineholm AB
Fredsg. 34
641 30 Katrineholm


Möbelhuset Sörmlands Bo AB
Videv. 1
641 49 Katrineholm


New Style Sweden
Bondeg. 33
641 45 Katrineholm


Ninas Kammare
Köpmang. 12
641 30 Katrineholm


Sköna Gertruds Te & Kaffe AB
Sköna Gertruds v. 12
641 37 KATRINEHOLM


Sänghuset Katrineholm AB
Storg. 12 C
641 45 Katrineholm


Önska
Hantverkareg. 3
641 30 Katrineholm

Annons:

Möbler och heminredning i Katrineholm

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Katrineholm. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Katrineholm rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Antal invånare: 21993, år 2010

Här hittar du mer info om staden Katrineholm.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.