Här hittar du inredningsbutiker i Strängnäs

Annons:
I staden Strängnäs finns det totalt 11 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Strängnäs passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Strängnäs. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Strängnäs blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Strängnäs. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Strängnäs. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Strängnäs kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Strängnäs kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Södermanland.
Annons:

Inredningsbutiker i Strängnäs

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Strängnäs. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Strängnäs. Så inför ditt inredningsprojekt i Strängnäs ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Strängnäs passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Södermanland för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Strängnäs Reservdelar HB
Fogdö


Ajas Shop AB
Sandav. 72
645 93 Strängnäs


Anna Molander
Hospitalsg. 13
645 30 STRÄNGNÄS


Bernhardssons Möbler I Strängnäs AB
Mästarv. 4
645 41 STRÄNGNÄS


Blomsterboden Ella-Sarahs AB
Trädgårdsg. 18
645 31 Strängnäs


Conscendo AB
Kriken Skogsdungen
645 94 STRÄNGNÄS


Heminredning As Time Goes By- AB
Kungs-husby Strandby 8
645 93 Strängnäs


JYSK AB
Solberga Handelsv. 19
645 47 STRÄNGNÄS


Lundegården
Hospitalsg. 9
645 30 STRÄNGNÄS


Per Hammarström Art O Form AB
Järnvägsg. 1
645 31 Strängnäs


Tidlösa Ting i Östersund AB
Nabbg. 4
645 30 STRÄNGNÄS

Annons:

Möbler och heminredning i Strängnäs

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Strängnäs. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Strängnäs rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Strängnäs

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Antal invånare: 12856, år 2010

Här hittar du mer info om staden Strängnäs.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.