Här hittar du inredningsbutiker i Bandhagen

Annons:
I staden Bandhagen finns det totalt 11 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Bandhagen passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Bandhagen. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Bandhagen blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Bandhagen. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Bandhagen. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Bandhagen kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Bandhagen kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Bandhagen

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Bandhagen. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Bandhagen. Så inför ditt inredningsprojekt i Bandhagen ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Bandhagen passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Al Mustafa Heminredning
Askersundsg


Galax Present Magasinet HB
Högdalsgången 17 Högdalen Centrum
124 54 Bandhagen


Glaseriet
Stålbogav. 43
124 56 Bandhagen


Gonzalez Arias Städservice
Bandhagsplan 4
124 32 Bandhagen


Hellquist, Carin
Skebokvarnsv. 29
124 33 BANDHAGEN


JYSK AB
Högdalsgången 19 Högdalen Centrum
124 54 Bandhagen


Malmcrona Malmcrona HB
Skebokvarnsv. 125
124 52 Bandhagen


Moblernet.se och Tjänster
Vallhornsg. 24
124 61 Bandhagen


Terryson HB
Stallarholmsv. 50 A
124 59 BANDHAGEN


YAKOUB, MAHMOUD
Hagsätra Torg 12
124 73 BANDHAGEN


Zoran Goranman AB
Glanshammarsg. 66
124 71 BANDHAGEN

Annons:

Möbler och heminredning i Bandhagen

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Bandhagen. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Bandhagen rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Bandhagen

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Antal invånare: 5 948, år 2011

Här hittar du mer info om staden Bandhagen.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.