Här hittar du inredningsbutiker i Farsta

Annons:
I staden Farsta finns det totalt 9 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Farsta passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Farsta. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Farsta blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Farsta. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Farsta. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Farsta kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Farsta kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Farsta

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Farsta. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Farsta. Så inför ditt inredningsprojekt i Farsta ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Farsta passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Cervera Farsta Centrum
Farsta Torg 7 Farsta Centrum
FARSTA


Chilli AB
Farstaplan 20 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Enklare Liv
Storforsplan 11 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Gallerix
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Garn Butiken Karins Presentaffär
Larsbodav. 70
123 41 Farsta


Indiska
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Inomhus Interiör i Stockholm AB
Farstaplan 25 Farsta Centrum
123 47 Farsta


Lagerhaus AB
Farsta Torg 26
FARSTA


Rubber Consulting
Sirapsv. 9
123 56 Farsta

Annons:

Möbler och heminredning i Farsta

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Farsta. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Farsta rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Antal invånare: 12 673 , år 2012

Här hittar du mer info om staden Farsta.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.