Här hittar du inredningsbutiker i Hägersten

Annons:
I staden Hägersten finns det totalt 18 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Hägersten passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Hägersten. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Hägersten blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Hägersten. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Hägersten. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Hägersten kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Hägersten kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Hägersten

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Hägersten. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Hägersten. Så inför ditt inredningsprojekt i Hägersten ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Hägersten passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Kent Melin Ventilationsteknik
RimbertsvKerstins Glas & Design
Typografv. 3Senke/Olin AB
Sparbanksv


Brf Korpral Boman
Klubbacken 36
129 39 HÄGERSTEN


Edlund Smide AB
Vretensborgsv. 5
126 30 HÄGERSTEN


Grisslehamns Små Nära Ting HB
Kedjev. 7
126 41 HÄGERSTEN


Intermittent AB
Boktryckarv. 35
129 33 HÄGERSTEN


Ipixi Present & Foto
Jenny Linds g. 26
129 52 Hägersten


Jag Leker Träd AB
Störtloppsv. 20
129 47 Hägersten


Magasin Nytthem Gammalt Som Nytt HB
Hägerstensv. 147
126 48 Hägersten


Min Granne Å Jag
Skidv. 19
129 49 Hägersten


Nathalie Ls Blommor AB
Sparbanksv. 24
129 32 Hägersten


Niramis Retail AB
Höstg. 24
126 37 Hägersten


Pekkas Ram
Domargränd 18
129 47 Hägersten


Prisvärt I Fruängen AB
Fruängstorget 8
129 52 Hägersten


Sipmok AB
Doktor Widerströms g. 76
129 54 Hägersten


Stil inredning & design i Höllviken AB
Storsvängen 134
129 44 HÄGERSTEN


Västertorps Blommor
Inteckningsv. 37
129 31 HÄGERSTEN

Annons:

Möbler och heminredning i Hägersten

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Hägersten. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Hägersten rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Hägersten

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Antal invånare: 7636, år 2013

Här hittar du mer info om staden Hägersten.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.