Här hittar du inredningsbutiker i Handen

Annons:
I staden Handen finns det totalt 3 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Handen passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Handen. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Handen blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Handen. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Handen. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Handen kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Handen kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Handen

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Handen. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Handen. Så inför ditt inredningsprojekt i Handen ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Handen passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.

In & Finn
Runstensv. 1
136 46 Handen


Södertörns Ventilationsrengöring Och Sanering AB
Vendelsöv. 51
136 44 Handen


Village
Runstensv. 1 Haninge Centrum
136 46 Handen

Annons:

Möbler och heminredning i Handen

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Handen. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Handen rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Handen

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Antal invånare: 11 524, år 2003

Här hittar du mer info om staden Handen.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.