Här hittar du inredningsbutiker i Järfälla

Annons:
I staden Järfälla finns det totalt 23 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Järfälla passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Järfälla. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Järfälla blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Järfälla. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Järfälla. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Järfälla kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Järfälla kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Järfälla

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Järfälla. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Järfälla. Så inför ditt inredningsprojekt i Järfälla ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Järfälla passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Presenterian
Tornérplatsen 30 Jakobsberg CentrumEcoolista AB
Skogstorpsv. 26Kn Overseas Services HB
Termov


Andrén & Gander AB
Andebodav. 59
175 43 JÄRFÄLLA


Butiken GEIST
Barkarbyvägen 45
177 44 Järfälla


Caroline Reichard AB
Banérstråket Jakobsbergs Centrum
177 30 JÄRFÄLLA


Cervera Barkarby
Herrestav. 17
JÄRFÄLLA


Chilli Barkarby
Enköpingsv. 33 C
177 38 JÄRFÄLLA


Folkets Möbler
Girov. 7
175 62 Järfälla


Francs Present Affär HB
Vasaplatsen 9 Jakobsberg Centrum
177 57 Järfälla


Gx Sverige AB
Banérstråket
177 30 JÄRFÄLLA


Hemtex
Majorsv. 4 B
177 44 Järfälla


Jovilé AB
Zenitv. 29
175 65 JÄRFÄLLA


Kitchen Butiksdrift Sverige AB
Tornérplatsen 30
177 30 JÄRFÄLLA


Kitchn
Tornérplatsen 30 Jakobsbergs Centrum
177 30 JÄRFÄLLA


Le Creuset
Majorsv. 2 A Stockholm Quality Outlet
177 44 Järfälla


Letranovel HB
Majorsv. 12 B
177 44 Järfälla


MIO
Enköpingsv. 29 A Barkarby
177 38 JÄRFÄLLA


Marios Shop - Euroflorist
Allmogeplatsen 14 Jakobsberg Centrum
177 30 JÄRFÄLLA


Presentexperten Veddesta HB
Veddestav. 13
175 62 Järfälla


Smarthandel Tensta
Killinggränd 49
175 45 JÄRFÄLLA


Stockholm Furniture
Elektronikhöjden 6
175 43 JÄRFÄLLA


Villeroy & Boch Gustavsberg AB
Flyginfarten 4
177 38 JÄRFÄLLA

Annons:

Möbler och heminredning i Järfälla

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Järfälla. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Järfälla rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Järfälla

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Antal invånare: 72 429, år 2015

Här hittar du mer info om staden Järfälla.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.