Här hittar du inredningsbutiker i Järna

Annons:
I staden Järna finns det totalt 3 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Järna passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Järna. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Järna blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Järna. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Järna. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Järna kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Järna kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Järna

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Järna. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Järna. Så inför ditt inredningsprojekt i Järna ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Järna passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Fejpo AB
Ullängsv. 1
153 30 Järna


Marie Bygg AB
Sporrmakarv. 56
153 30 Järna


Ramén Förvaltnings HB
Säby
153 91 JÄRNA

Annons:

Möbler och heminredning i Järna

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Järna. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Järna rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Antal invånare: 6 377, år 2010

Här hittar du mer info om staden Järna.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.