Här hittar du inredningsbutiker i Kista

Annons:
I staden Kista finns det totalt 10 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Kista passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Kista. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Kista blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Kista. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Kista. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Kista kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Kista kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Kista

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Kista. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Kista. Så inför ditt inredningsprojekt i Kista ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Kista passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Kista Möbler
VejlegHusby Tobak & Video HB
Edvard


Desenio AB
Isafjordsg. 30 A
164 40 KISTA


Francina Presenthörna
Oslog. 17
164 31 KISTA


Glasförlaget Fq AB
Färög. 3
164 40 KISTA


Indiska
Kista Torg 6 Kista Galleria
164 42 KISTA


JYSK
Danmarksg. 42 A
164 91 KISTA


Kista Dagverksamhet
Vejleg. 7
164 44 KISTA


Kista Galleria
Danmarksg. 14
164 53 KISTA


Redcheck AB
Kista Galleria
164 53 KISTA

Annons:

Möbler och heminredning i Kista

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Kista. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Kista rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Antal invånare: 12 027, år 2014

Här hittar du mer info om staden Kista.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.