Här hittar du inredningsbutiker i Lidingö

Annons:
I staden Lidingö finns det totalt 16 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Lidingö passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Lidingö. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Lidingö blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Lidingö. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Lidingö. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Lidingö kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Lidingö kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Lidingö

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Lidingö. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Lidingö. Så inför ditt inredningsprojekt i Lidingö ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Lidingö passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Lidingö GREENHOUSE
Stockholmsv. 46Patricia Schoeneck AB
Elfviks Uddv. 2


AB Lidingö Glasmästeri
Skolv. 2 A
181 33 Lidingö


Bert Van Hoecke Interiors
Läroverksv. 27 A
181 41 LIDINGÖ


By us - For you, Jordgubben Design AB
Stockholmsv. 55
181 32 LIDINGÖ


Fine Design Stockholm AB
Radiov. 3 B
181 55 Lidingö


Gittans Titt In
Långnäs Gård 2
181 90 LIDINGÖ


I Bergenstråhle Trading AB
Annelundsv. 23
181 46 Lidingö


Klassiska Engelska Möbler Stockholm AB
Kosterv. 1
181 35 Lidingö


Lars Rosén & Co AB
Båtsmansv. 10
181 41 LIDINGÖ


Lidingö Hälsokost
Larsbergstorget 4 -6
181 39 Lidingö


New Work Design Stockholm AB
Laxv. 58
181 30 LIDINGÖ


Planera Skafferi
Stockholmsv. 60 A
181 42 Lidingö


Redville AB
Yoldiav. 28
181 66 Lidingö


Royal Design
Stockholmsv. 40
181 32 LIDINGÖ


inreda.com
Tryffelslingan 12
181 57 Lidingö

Annons:

Möbler och heminredning i Lidingö

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Lidingö. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Lidingö rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Lidingö

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Antal invånare: 31561, år 2010

Här hittar du mer info om staden Lidingö.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.