Här hittar du inredningsbutiker i Rimbo

Annons:
I staden Rimbo finns det totalt 3 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Rimbo passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Rimbo. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Rimbo blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Rimbo. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Rimbo. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Rimbo kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Rimbo kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Rimbo

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Rimbo. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Rimbo. Så inför ditt inredningsprojekt i Rimbo ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Rimbo passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.

Helene B Design & Interiör AB
Köpmannag. 2
762 31 Rimbo


Vent & Skorstenstätning I Mälardalen, HB
Uppsalav. 2
762 41 RIMBO


Återbruket i Roslagen
Köpmannag. 11
762 31 Rimbo

Annons:

Möbler och heminredning i Rimbo

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Rimbo. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Rimbo rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Rimbo

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Antal invånare: 4 629, år 2010

Här hittar du mer info om staden Rimbo.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.