Här hittar du inredningsbutiker i Skärholmen

Annons:
I staden Skärholmen finns det totalt 14 inredningsbutiker som är öppna och kan hjälpa dig när du ska inreda din nya bostad. Beroende på hur stor din bostad är kommer vissa inredningsbutiker i Skärholmen passa bättre än andra, beroende på deras storlek och sortiment. Därför är det alltid en bra idé att ha en någorlunda idé om vad för heminredning du vill ha innan du går till en inredningsbutik i Skärholmen. Det kommer då bli enklare för dig att jämföra priser och utbud så att din heminredning i Skärholmen blir som du tänkt dig och utan att gå över budget.

Här kan du hitta uppgifter för adress och kontakt som du behöver när du behöver en inredningsbutik i Skärholmen. Du kommer då enkelt hitta olika typer av utbud eftersom olika inredningsbutiker kan ha olika sortiment i Skärholmen. Men oavsett vad det är för inredningsprojekt du har kommer någon inredningsbutik i Skärholmen kunna hjälpa dig. Skulle ingen av de heminredningsbutikerna ha någon av den heminredning som du är ute efter i Skärholmen kan du istället kolla de företagen som finns i andra städer i Stockholm.
Annons:

Inredningsbutiker i Skärholmen

När du är ute efter heminredning är det alltid en bra idé att först börja jämföra de olika inredningsbutiker som finns tillgängliga i Skärholmen. Då kan man jämföra utbuden så att man tar den butik som har det man är ute efter. Du kommer också kunna jämföra priser så att du får det bästa priset för den inredning du är intresserad av för din bostad i Skärholmen. Så inför ditt inredningsprojekt i Skärholmen ska du alltid kontakta eller besöka olika butiker och kontrollera med dina krav och den budget du har. Skulle du märka att ingen av de inredningsbutiker som finns i Skärholmen passar för ditt projekt så kan du istället kolla i andra delar av Stockholm för att se om det finns någon mer lämplig butik.


Vårberg Möbler HB
Vårbergsplan


Alanza Möbler AB
Oxholmsgränd 4
127 48 Skärholmen


Cegen, Ilhami
Idholmsv. 140
127 47 SKÄRHOLMEN


Colobane
Idholmsv. 99
127 47 SKÄRHOLMEN


Dabin Möbler
Vårbergsplan 17
127 43 SKÄRHOLMEN


Familjenspresenter
Skärholmsgången 32
127 48 Skärholmen


Gamla stans Souvenirer
Falkholmsgränd 3
127 46 Skärholmen


Gx Sverige AB
Storholmsg. 3 -3 Skärholmens Centrum
127 48 Skärholmen


H&G Souvenir AB
Falkholmsgränd 3
127 46 Skärholmen


Indiska
Bredholmsg. 8
127 48 Skärholmen


Kjp Möbelagentur
Gränsholmsbacken 10
127 44 Skärholmen


Lagerhaus
Lillholmsgången 2
127 48 Skärholmen


SKHLM Skärholmen Centrum
Bredholmsg. 4
127 48 Skärholmen


TGR
Bredholmsg. 14
127 48 Skärholmen

Annons:

Möbler och heminredning i Skärholmen

Förutom traditionell inredning och heminredning som är det många inredningsbutiker som säljer möbler i Skärholmen. För att ta reda på vilka av inredningsbutikerna från listan ovan som också säljer heminredning och möbler i Skärholmen rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika för aktuellt utbud av heminredning i möbler.

Allmän info om Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Antal invånare: 8488, år 2014

Här hittar du mer info om staden Skärholmen.


Städer med heminredning i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta inredningsbutiker och företag som kan hjälpa dig med möbler och heminredning av olika slag.